КОИ СМЕ НИЕ

ВИДЕНИЕ

В сърцата ни гори копнеж за достигане на младото поколение в България 

и целия свят с послание на спасениелюбовнадеждаизцерение и прощение.

Ние работим за единството на тялото Христово в България и силно вярваме за 

спасението на много хора от целия Балкански регион.

 

Твърдата основана която градим живота си в църква Дом на радост са думите 

на нашия Господ Исус Христос.

Ние вярвамече всико е възможно чрез Исуса Христа!

Ако имате нужда от думи на надеждалюбов на делосвръхестествено изцеление и  послание за изобилен живот в Бога.

ЗАПОВЯДАЙТЕ при нас!

ПАСТОРИ

Днес пастор Владимир заедно със съпругата си Борислава, четирите им деца, двама им зетове и внучка им служат в църквата в Люлин.  По настоящем “Дом на радост” има още една, дъщерна църква в гр. Банкя. Служението им е свързано с няколко други църкви в страната.


МЕЖДУНАРОДНО СЛУЖЕНИЕ

Бог отваря врати за международно служение в САЩ, Израел, Македония, Франция, Англия и др. Имаме видение за докосване и на Африка, както много народи с Божията любов като издигнем името на Исуса Христа.


ЛИЧНО СВИДЕТЕЛСТВО

Пастор Владимир Владимиров приема Исус Христос за свой Спасител през ноември 1992 г., когато е на 16 години. Роден и израства в град Добрич в семейство на атеисти, активни партийни членове.  В ранните години на съживление, Бог не пропуска и град Добрич. Голямо съживление, масово повярване на хиляди млади хора. За кратко време се създават две евангелски църкви, едната от които наброява 1000 човека, а другата - около 500. След като приема Бога, Владимир  започва да помага в църквата с носене на озвучителната уредба. По това време църквата е в най-голямата комунистическа зала в града. След по-малко от 6 месеца става ръководител на домашна група. Една година по-късно Бог му дава видение, заедно с група младежи, да започнат младежко служение в църквата. Пастирският екип одобрява идеята и младежкото започва. Там служи две години, след което се премества в град София, за да учи висше образование в Софийския университет, специалност “Биология”. Месец преди да се премести в София се запознава с бъдещата си съпруга Борислава на младежки камп, организиран от баща й епископ Милчо Тотев на морето, близо до Бургас. Започват да си пишат и след пристигането му в София стават приятели. Година по-късно се женят. Сега са щастливи родители на четири деца - Михаела, Симеон, Йоанна и Емануил, двама зета Йордан и Миха и една внучка Емма

От 1996 г. до 2010 г. служат в църквата. През всички тези години Владо е проповедник, после помощник пастор, а Борислава помага в служението с деца

През април 2010г., неговият обичан тъст и духовен баща епископ Милчо Тотев, изненадващо се преселва при Бога. От тогава Владимир и Борислава стават главни пастори на църквата. 

Бог влага в сърцата им копнеж за докосване на младото поколение - деца, тинейджъри и младежи с послание на любов и надежда в нашия Господ Исус.